Cautare

13573 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 2 06 2010 baneasa" (3.14 secunde)
Evenimentul va avea loc incepand cu ora 18.30 la libraria Diverta Baneasa (Baneasa Shopping City, etajul 1), in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd. ... Constantin de 75 de ani din Bucuresti.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010: inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Mitrea este acuzat de societatea Aviatia Utilitara ca a refuzat sa duca la indeplinire o decizie care atesta dreptul de proprietate al societatii pentru 2,3 hectare de teren, situat in zona Baneasa. Terenul facea obiectul unui litigiu intre Aviatia Utilitara si Aeroportul Baneasa.
Ca stire de ultima ora, aseara, organizatia PD-L Baneasa a trimis un comunicat de presa in care anunta "trecerea in bloc la Partidul Conservator".
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu. ... Eram exact la iesirea mall-ului din Baneasa, iar discutia a inceput pe holurile mall-ului.
83-85 BANEASA BOUTIQUE Cel de-al doilea magazin Trends by Adina Buzatu s-a deschis in aprilie 2008 in zona de nord a Bucurestiului, in Baneasa Shopping City, la parter, pe Fashion Street. ... Magazinul din Baneasa Shopping City a devenit rapid un succes.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld. ... Mirel de 21 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. Din accident a rezultat urmatoarele:
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu.
In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
google-analytics.com